/Themes/kupimilenik/images/theme/baner.png

Автор Тема: ИСХРАНА НА ЖЕНКА ПОСЛЕ ЛЕГЛО !!!  (Прочитано 329 пати)

Отсутен Zlatko Jakimovski

• Newbie
  • *
  • Пораки: 33
    • Погледај го Профилот
Па вака, бидејки имам женка, која неодамна, имаше легло, би сакал да ве прашам ( поискусните, а и не толку искусните „Кучкари“ ) околу хранењето на женката во овој период. Како да се поврати во Нормалата, што побрзо, со оглед на тоа што женката моментално јаде, само сува храна ( и јадеше во текот на бременоста, и лактацијата), т.е цел живот јаде сува храна, од време на време и давам макарона, или туна, месо нешто и случно, али фазон многу ретко... па повелете кажете си мислење :)

Отсутен Nena

• Hero Member
  • Пораки: 578
  • Others envy, owners pride
    • Погледај го Профилот
    • Play Full Team labradors
Одг: ИСХРАНА НА ЖЕНКА ПОСЛЕ ЛЕГЛО !!!
« Одговори #1 на: 17:25, 14.08.2010 »
Храни ја како пред скотнста и доењето, може во малку поголеми количини, внимавај да не ја здебелиш нагло. Килажата ке се врати релативно брзо, а за влакното ке треба повеке време, некогаш се потребни и 6 месеци.

Отсутен BOBO

• Hero Member
  • Пораки: 1025
    • Погледај го Профилот
    • http://sharplaninec.tk/
« Одговори #2 на: 11:58, 21.08.2010 »
Jas na Dzina I ja duplirav hranata i se vrati za brzo vreme, a za vlaknoto i davav i seuste i davam lososovo ule. Vlaknoto i sveti.

Отсутен mopsolina

• Newbie
  • *
  • Пораки: 14
    • Погледај го Профилот
« Одговори #3 на: 18:11, 26.10.2010 »
Lososovoto maslo e zakon. moja Gipsy po 3 meseca ne se poznavase deka se okucila, a vlaknoto sveti.
Posebno dobar efekt masloto od losos dava kaj crni kucinja - poppy e kako sijalica

Photobucket