/Themes/kupimilenik/images/theme/baner.png

Автор Тема: Која е најквалитетната храна за кучиња ?  (Прочитано 2067 пати)

Отсутен voren

• Full Member
  • Пораки: 131
    • Погледај го Профилот
Kako prvo pozdrav Eli i Nena  8)
Do nekade se slozuvam i so dvete na primer i nas kako mali ne terale da jademe nesto sto ne ni se svigjalo a bilo kvalitetno i zdravo ama pa da treba i da bides primoran da jades nesto sto ne ti se dopagja pa i toa e glupo taka da mora da se iznajde nekoj kompromis.......... Konkretno ako King nekoja hrana ne ja saka a e dobra ja mu kupuvam konzerva i mu stavam malce vo hranata kolku da mu dobie drug miris i vkus i bez problem ja jade  ;D
A kazete mi nekoja pokrupna granulacija od LOSOS kaj da najdam koja hrana ja ima?

Отсутен Nena

• Hero Member
  • Пораки: 578
  • Others envy, owners pride
    • Погледај го Профилот
    • Play Full Team labradors
Large Breed формулите од скоро секој производител имаат крупни гранули.

Отсутен Stekso

• Administrator
  • Hero Member
  • Пораки: 972
    • Погледај го Профилот
Неколку дена МИА И КЕНДИ ми се на JOSERA, прочитав многу добри коментари за оваа храна по Европските форуми , дали некој е запознаен со оваа храна и во која катагорија спага? Какви се вашите искуства и секако кој е увозник кај нас?
WwW.KuPiMiLeNiK.Mk   - Sajt i Forum Za Domasni Milenicinja

Отсутен mopsolina

• Newbie
  • *
  • Пораки: 14
    • Погледај го Профилот
VOREN, Brit Care losos e relativno krupen granulat, megutoa posto mnogu kane korza zemaat brit, bi ti preporacal Brit Lamb and rice - premium paleta, Brit Adult large brit chicken - premium paleta, ili Brit Care activity - super premium paleta. Poslednite tri se so dosta krupen granulat. I da za crni kucinja izbegnuvajte hrana koja sodrzi beta karotin.

Отсутен Nastasja

• Sr. Member
  • Пораки: 320
  • English cocker spaniel ..Prince Charles
    • Погледај го Профилот
Сте слушнале за DOG CHOW -Purina ?! ???
Чарли ја обожава хранава..навистина му се допадна ..
Charles-prince of dogs ! ^^
English Cocker Spaniels are the most joyful friends you ever had!

Anima Activist ( association for protection all animals) : http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Animal-Activist/11515471

Отсутен InLoveWithDogs

• Newbie
  • *
  • Пораки: 20
    • Погледај го Профилот
Re: Која е најквалитетната храна за кучиња ?
« Одговори #35 на: 13:43, 15.11.2011 »
A за Еуканубата (ОНАА КАЈ НАС ШТО ЈА ИМА) што мислите?

Отсутен Eli-Nani-Tea

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Пораки: 1114
    • Погледај го Профилот
Re: Која е најквалитетната храна за кучиња ?
« Одговори #36 на: 13:48, 15.11.2011 »
Jas sum prezadovolna od Pro Pak i od Rojal Canin kuchinjata gi sakaat,imam koristeno i Astor i Brit koi se ubavi i se so poniska cena.

Отсутен BVB|StefanMak

• Newbie
  • *
  • Пораки: 1
    • Погледај го Профилот
 ;D Lele sto procitav do sega.....hahahahaha... Od narko kartelot na Royal do ovaa Eukanuba tuka sto e vo Makedonija... Aman lugje ne e se svetski zagovor.. Koja hrana i da ja odberete drzavni granici pominuva, so veterinarni i zdravstveni sertifikati, dokumenti za poteklo na hranata, standardi od ISO 9001 do 14001.... Abe ste videlel li kako izgleda fabrikata na Royal? Lele zavisnost sozdavala...... hahahahhahaha

Отсутен nikola$

• Newbie
  • *
  • Пораки: 18
    • Погледај го Профилот
Која е најквалитетна храна за амерички стафордскки териер и од која храна најмногу расте?

Photobucket