/Themes/kupimilenik/images/theme/baner.png

Автор Тема: Prasanja do administratorite  (Прочитано 3110 пати)

Отсутен Hanibal

• Administrator
  • Hero Member
  • Пораки: 1304
    • Погледај го Профилот
Одг: Prasanja do administratorite
« Одговори #105 на: 16:34, 26.12.2010 »
Митко не ти е избришана темата за Сара. Имаше тема за Сара на претходниот форум купимиленик.ЕУ.МК , сега форумот е на нова локација само  .МК , па моравме одново да го правиме и уредуваме, се започна наново. Овде имаш тема само за кутренцата. Претходниот сервер беше многу бавен и постојано паѓаше форумот.
Спие !!!

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
  • Пораки: 3216
    • Погледај го Профилот
« Одговори #106 на: 19:52, 26.12.2010 »
Митко на новиот форум немаше тема за Сара, знам бидејки јас ги имам архивите. Бојан веке ти објасни зошто ја нема овде ако ја имало на претходниот форум. Кај нас ја има само оваа тема http://forum.kupimilenik.mk/index.php?topic=491.0
Labs are kids covered in fur

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
    • Погледај го Профилот
« Одговори #107 на: 16:14, 12.01.2011 »
Имам, прашање до модераторот дали може да се претставиме сите такмичари со освоените шампионати од своите примероци од оваа раса ,бидејќи мислам дека тоа е цел на успехот на сите одгледувачи и нивото на квалитет кој тие го поседуваат. ПРАШУВАМ бидејќи ќе зафати доста место на форумов- ќе ги пресликаме дипломите од шампионатите со што ќе се претставиме и пред читателите на форумов. Однапред ви благодарам!

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
    • Погледај го Профилот
« Одговори #108 на: 16:16, 12.01.2011 »
Слободно, дури би ти препорачала да отвориш тема во Нашите миленици!

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
    • Погледај го Профилот
« Одговори #109 на: 17:41, 12.01.2011 »
Постот е контруктивен и поучен но ова е тема за КК затоа го преместив овде
http://forum.kupimilenik.mk/index.php?topic=247.0

Наде, КМ Форум Тим

Temata CC e direktno pogodena so ovaa bolest taka da negledam pricina zasto mojot post da bide premestuvan koga vo mojot post se razotkrivaat mnogu gluposti koi prethodno bea napisani za ova.
so celata pocit do timot na kupi milenik no jas bi sakal postot da bide vraten bas onamu kade sto i mu bese pravata namena.

Pozdrav i odnapred blagodaram na razbiranjeto

Болеста не се однесува само на расата Кане Корсо. Лугето кои сакаат да се информираат за болеста многу полесно ке ја најдат во Делот каде што пишува Демодикоза, отколку да ги листаат страните во темата Кане Корсо(логично е да бараш болести во тема за болести, а не во тема за КК, ние на форумот сме запознаени зошто тој пост е поставен токму тука, но има некој што не е запознаен). Ке оставам линк од темата, ке има кој го интересира за ова и ке прочита каде што е поставено. Тоа е навистина корисен пост, но како што кажав не се однесува само за оваа раса.

Наде, КМ Форум Тим

Отсутен Nastasja

• Sr. Member
  • Пораки: 320
  • English cocker spaniel ..Prince Charles
    • Погледај го Профилот
« Одговори #110 на: 18:58, 28.01.2011 »
kako da stavam video ?! :/
Charles-prince of dogs ! ^^
English Cocker Spaniels are the most joyful friends you ever had!

Anima Activist ( association for protection all animals) : http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Animal-Activist/11515471

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
    • Погледај го Профилот
« Одговори #111 на: 19:20, 28.01.2011 »
видеото треба да се постави на photobucket или youtube и тогаш ке го поставиш  :)

Photobucket