Добредојдовте на Кинологија Форумот..место каде што се дружиме и разменуваме искуства...Пријатен престој Ви посакува Кинологија Форум Тимот.
Ели преку кој ја нарачавте?
Фронтлине е добар и за тоа читав и на странски форуми и страни на нет ама овој кај нас јас не сум задоволен ич!!! Бокито имаше лани не поминаа две недела пак фати крлежи па моравме друга опција да бараме.......Ајде малку да подебатираме за да сепак овие постови и се корисни за сите останати нови членови и нови сопственици,како да одбереме заштита за оваа проблематија,кога е најдобро да се стаи фронтлине нешто друго или каишка,кој период и од која возраст???
Jas kaj Tea pred nekoj den primetiv bolva (kuce ne e kuce, ako nema barem edna bolva), vednas ja izbanjav temelno so sampon protiv bolvi i krlezi.. otkako se isusi ubavo (4-5 saati) ja naprasiv so neopitroid, boksot i legloto. Sledniot den otidov kaj veterinarkata, stavivme Frontline large breed (40-60 kg), i stavivme kaiska od Trixie. Denes ja pregleduvav i cista e kako staklo... Mislam deka sum raat za narednite 2-3 meseci, posle toa ke stavime nova kaiska i pomala dozicka od Frontline-to, kolku da ja dodrzi celo leto...Drugo care ne gledam...