/Themes/kupimilenik/images/theme/baner.png

Автор Тема: Кане Корсо- Cane Corso (FCI-Standard N° 343 / 06. 06. 2007/ GB) 5 ДЕЛ  (Прочитано 3853 пати)

Gazi Baba Volcanoes

• Гостин
Zelen osven baron i alaska(koi kolku sto znam se vo sopstvenost na vlatko) Se izlozuvani?

Sto tituli ima Hera GHB ? Iralgonuma ? Mina ? Tigra ?

Vakvi prasanja mozat da postavuvaat luge koi sto idat na izlozbi. Koj si ti?

-Ti na koja izlozba si bil?
-Na koja izlozba si ja vodel tvojata kucka (licno)?
-kolku legla imas izvadeno ti?

A znachi ne moze nekoj da prasa sto imaat osvoeno nekoi kuchinja ,,tuku pred da prasas treba da gi imas slednive kvalifikacii

Sto e tolku loso sto prasal pa site se fanatvte za detenceto moe omileno  ;D

Ne si go naucila da bide kulturno momce.
« Последно менување: 23:35, 27.01.2012 Eli-Nani-Tea »

Gazi Baba Volcanoes

• Гостин
znaci odgovoriv... Na CACIB Skopje klada 6-9 meseci VP1 Puppy BIS III.

Druze ne ti se mesam vo temata na sharplaninci ne se meshaj ni ti. neznam sto e rabotava sto samo za mene se fakas... Sum bil na edna izlozba na CACIB Skopje I kuckata osvoi VP1 Puppy BIS III.

Taa izlozba ti e zadna vo Skopje da znaes.

Отсутен Eli-Nani-Tea

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Пораки: 1063
    • Погледај го Профилот
Znachi Denko posleden pat ti se obrakam tebe
Kolku imas ti cane Corso i kolku toa ti si zasegnat vo diskusijata koe e tvoeto iskustvo ???
I koj toa nema da moze da dojde na izlozba de objasni mi te molam i ,,toa zosto,,,oti ti taka kaza,,,smesen siii ;D ;D ;D ;D
Koj toa ke plaka greski za kogo,,sto se zamisluvas ti ???
Malik nitu mi e piunche nitu jas mu vikam nego nesto da pise ,,tolku dolno ,,bedno i nisko kako tebe ne pagam,,,a i ne znam koj e potporol,, jas ili ti ,,ti nemas Cc a prv si vo temata ama ustvari zaboraviv PA TI SE ZNAES  ;D ;D ;D ;D

Mnogu visoko letas Denkoooo..........

Отсутен adzo

• Hero Member
  • Пораки: 902
    • Погледај го Профилот
Komentarite mi se striktno bazirani na ovie 3 sliki, vo zivo gi nemam videno kucinjata,ne gi kometirav glavite bidejki ne se mi se  gledaat ubavo na slikive. Ova e moe mislenje, pozdrav do site.

eve Miki kolku tolku se  gledaat glavite samo sto ovde se na nekade 10  11  meseci otprilika.Zenkata e vo sredina

Отсутен Mama Rina

• Global Moderator
  • Full Member
  • Пораки: 132
    • Погледај го Профилот
Цитат

Aj posto Malik ima zabrana da go postavi prasanjevo, ;) jas da go povtoram, me interesira cisto onaka.

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот

ehe Budi se istok i zapad :) 

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот

Eli Malik Mama Rina zosto napadjate kvalitetni zenki em kvalitetni em renomirani stolbovi na uste porenomirana odgleduvacnica ;)

by the way, mi se dopagja pesot na slikite, bi sakal vo zhivo da go vidam, jas za razlika od tebe ne sum sueten

Grin haus normalno e da ti se dopadja takov pes sakal ti ili ne ;) bez razlika dali si sueten ili ne bar  so ova kazuvas deka bar nesto si naucil :)

A jas pak moram da napisam deka kaj tebe nema CC za koe bi rekol deka e solidno a kamoli dobar primerok i nema potreba mojata iskrena konstatacija da predizvika revolt i kavgi.
Koga ke imas dobro cc prv ke go kazam toa ovd i bilo kade.
zatoa sme tuka ke pomogneme kolku mozeme da i ti imas ubavi kucinja :) a prikaskata so Baron drugomu mene nemoj ja znam napamet :)

ajde sega pak ve pozdravuvam i leka nok na site i ubavi canecorso snista :)

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
  • Пораки: 184
    • Погледај го Профилот
Zelen osven baron i alaska(koi kolku sto znam se vo sopstvenost na vlatko) Se izlozuvani?

Vakvi prasanja mozat da postavuvaat luge koi sto idat na izlozbi. Koj si ti?

A znachi ne moze nekoj da prasa sto imaat osvoeno nekoi kuchinja ,,tuku pred da prasas treba da gi imas slednive kvalifikacii

Sto e tolku loso sto prasal pa site se fanatvte za detenceto moe omileno  ;D
gospogo toa e edno da prasa nemam protiv toa ama da znaes deka baron i alysa imaat osvoeno nagradi i da prasas deka ej a sto imaat osvoeno baron i alysa toa e drugo :)

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот

Eli Malik Mama Rina zosto napadjate kvalitetni zenki em kvalitetni em renomirani stolbovi na uste porenomirana odgleduvacnica ;)

by the way, mi se dopagja pesot na slikite, bi sakal vo zhivo da go vidam, jas za razlika od tebe ne sum sueten

Grin haus normalno e da ti se dopadja takov pes sakal ti ili ne ;) bez razlika dali si sueten ili ne bar  so ova kazuvas deka bar nesto si naucil :)

A jas pak moram da napisam deka kaj tebe nema CC za koe bi rekol deka e solidno a kamoli dobar primerok i nema potreba mojata iskrena konstatacija da predizvika revolt i kavgi.
Koga ke imas dobro cc prv ke go kazam toa ovd i bilo kade.
zatoa sme tuka ke pomogneme kolku mozeme da i ti imas ubavi kucinja :) a prikaskata so Baron drugomu mene nemoj ja znam napamet :)

ajde sega pak ve pozdravuvam i leka nok na site i ubavi canecorso snista :)

e adjence koga ti ke stignes do Green House of Baron da imas kvalitetni Cc kucinja nema sigurno da dobivas 4ki i da gubis po izlozbi kako skopje,bugarija i red drugi izlozbi i da ne prodavas kucinja so mani kako na tie od kicevo sto si im go prodade pa lugeto pravele operacija da progleda kutreto,koga ke odis po izlozbi kako nas i namesto 4ki da dobivaat ke dobivaat sampioni i red drugi nagradi ako pak vadis kvalitet,se sekavas sto se sluci so na filip zenkata i kuceto sto go vadese vo ring vo ohrid. ;D Ne znaese adjence edno kuce da go namestis na izlozbata a ke zboris tuka vak taka za Green House of Baron ete ti kakvi nie primeroci vadime "IZLOZBENI"a ti sto vadis dvorski sampioni ajde na prolet izvadi kuce vo ring ja ke izvadam moe pa ke vidime kakvi primeroci imas ti a kakvi jas i aleksandar.ne e rabotata adjence da se vrtis po izlozbi i da slikas a drugo ej vidi imam podobri i kvalitetni kucinja od Green House of Baron a konan kona samo vo skolski i slik so aparatot ti ja napraviv razlikata od Green House of Baron i Pretorian gardion ;)tolku od mene adjence i spi si ubavo :))a na prolet ajde pa da vidime koj sto kakvi primeroci ima da pokaze nanimi ubavo

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот
a adjence uste nesto zaboraviv ako imas kvalitetni kucinja sigurno nema da prodavas slepo kuce na nekolku kuki od tebe :)

Отсутен malik

• Hero Member
  • Пораки: 519
    • Погледај го Профилот
Po treti pat !!!

Davam raka za uspesite na Baron i Alaska! Neznam kade vide deka prasuvam sto supesi imaat tie dve kucinja. Prasav za ostanatite kucinja koj sto se vo sostavot na GHB!

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
  • Пораки: 3071
    • Погледај го Профилот
Не.  :) несакам ни да научам бидејки ако научам да читам ке почнам и да пишувам меѓу редови, а ако пишувам меѓу редови, многу луѓе погрешно ќе ме сфатат.  ;) :)

''Kozo'', mene li najde vakvi postovi da mi pisuvas ;D

Не сум "козо" за тебе  :). Ако не грешам ти прв ми залепи етикета дека со постовите што ги имав претходно пишувано држам страна и напаѓам. Затоа тогаш се повлеков и не навлегов во дискусијава која беше започната сега, освен за делот за изложбите, каде што повторно ништо незнаев.

Во постот во кој ги напишав процентите можеби претерав со бројките но го мислам истото што го напиша и Мики, ама Зелен ми вели дека се "извлекувам". Тој има искуство, јас немам.
Ноќеска сте го нападнале Малик, почетник бил, па ако не грешам занает се краде, не се учи, ако тој сам не прашува никој сам од себе сигурно нема да му каже. Прашањето му го сфативте како провокација и навреда,зошто? Форумот не го читаме само ние и ако ние знаеме кој со кого како стои сите незнаат, така да мое мислење е дека немаше потреба од таква агресивна одбрана. И зошто секогаш кога ке се даде нешто за дискусија, некој мора да ја претвори во кавга или да ја сфати како провокација или слично?  Или пак ако е премногу неутрална темата, никој не се ни јавува да продискутира. Поради такви реакции ништо паметно не се ни пишува во темата, а уште помалку останатите кои само читаат сакаат да кажат свое мислење.
Labs are kids covered in fur

Отсутен Eli-Nani-Tea

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Пораки: 1063
    • Погледај го Профилот
Taka e Nade ,
Divi eve Malik ,Mama Rina i jas naj kulturno prasuvame zosto ne odgovoris kratko i jasno- imaat osvoeno toa i toa i tolku diskusijata zavrsuva.Ne znam sto e tolku tesko

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот

DiviMkdHouse
Full Member

Пораки: 149

Одг: Кане Корсо- Cane Corso (FCI-Standard N° 343 / 06. 06. 2007/ GB) 5 ДЕЛ
« Одговори #174 на: денес во 02:18 »
Цитат
a adjence uste nesto zaboraviv ako imas kvalitetni kucinja sigurno nema da prodavas slepo kuce na nekolku kuki od tebe

????????????????????????????????????????????????????????????????      jas Divi prvpat slusam za takvo nesto sega od tebe ;D  A Kazi mi slepo na dvete ili na ednoto oko ;D

Nema vrska vo izminatiov period ionaka iznacitav ovde mnogu raboti koi sum gi napravil a od tebe i slicni na tebe gi doznavam C:-)

Inaku spiev odlicno i ti blagodaram :)

Inaku koga pisav deka nemas solidno cc ne go svakaj toa tragicno ;) Solidno za moi kriteriumi a za drugi mozebi se Sampioni i se za nekoi :)

Eli i kompanija sto se cudite  tolku :) Malik imase sreka da si kupi odlicno kuce a so toa si kupi i kup problemi i siguren sum deka ke gi ima uste poveke blagodarenie na mentalitetot kaj nekoi clenovi . Da ne bese zenkata dobra togas Malik ke bese dobro dete.A vaka dobro kuce los gazda ;D Toa na site trebase odpoodamna da vi bide jasno ama nikogas za sreka ne e kasno ;)

Отсутен Nade

• Administrator
  • Hero Member
  • Пораки: 3071
    • Погледај го Профилот
пазете до каде ке одите со коментарите, важи и за двајцата.
Labs are kids covered in fur