Добредојдовте на Кинологија Форумот..место каде што се дружиме и разменуваме искуства...Пријатен престој Ви посакува Кинологија Форум Тимот.
Цитат: Gazi Baba Volcanoes на 20:19, 27.01.2012Цитат: malik на 00:13, 27.01.2012Zelen osven baron i alaska(koi kolku sto znam se vo sopstvenost na vlatko) Se izlozuvani?Sto tituli ima Hera GHB ? Iralgonuma ? Mina ? Tigra ?Vakvi prasanja mozat da postavuvaat luge koi sto idat na izlozbi. Koj si ti?-Ti na koja izlozba si bil? -Na koja izlozba si ja vodel tvojata kucka (licno)? -kolku legla imas izvadeno ti?A znachi ne moze nekoj da prasa sto imaat osvoeno nekoi kuchinja ,,tuku pred da prasas treba da gi imas slednive kvalifikacii-Ti na koja izlozba si bil? -Na koja izlozba si ja vodel tvojata kucka (licno)? -kolku legla imas izvadeno ti?Sto e tolku loso sto prasal pa site se fanatvte za detenceto moe omileno
Цитат: malik на 00:13, 27.01.2012Zelen osven baron i alaska(koi kolku sto znam se vo sopstvenost na vlatko) Se izlozuvani?Sto tituli ima Hera GHB ? Iralgonuma ? Mina ? Tigra ?Vakvi prasanja mozat da postavuvaat luge koi sto idat na izlozbi. Koj si ti?-Ti na koja izlozba si bil? -Na koja izlozba si ja vodel tvojata kucka (licno)? -kolku legla imas izvadeno ti?
Zelen osven baron i alaska(koi kolku sto znam se vo sopstvenost na vlatko) Se izlozuvani?Sto tituli ima Hera GHB ? Iralgonuma ? Mina ? Tigra ?
znaci odgovoriv... Na CACIB Skopje klada 6-9 meseci VP1 Puppy BIS III.Druze ne ti se mesam vo temata na sharplaninci ne se meshaj ni ti. neznam sto e rabotava sto samo za mene se fakas... Sum bil na edna izlozba na CACIB Skopje I kuckata osvoi VP1 Puppy BIS III.
Sto tituli ima Hera GHB ? Iralgonuma ? Mina ? Tigra ?
Eli Malik Mama Rina zosto napadjate kvalitetni zenki em kvalitetni em renomirani stolbovi na uste porenomirana odgleduvacnica by the way, mi se dopagja pesot na slikite, bi sakal vo zhivo da go vidam, jas za razlika od tebe ne sum suetenGrin haus normalno e da ti se dopadja takov pes sakal ti ili ne bez razlika dali si sueten ili ne bar so ova kazuvas deka bar nesto si naucil A jas pak moram da napisam deka kaj tebe nema CC za koe bi rekol deka e solidno a kamoli dobar primerok i nema potreba mojata iskrena konstatacija da predizvika revolt i kavgi.Koga ke imas dobro cc prv ke go kazam toa ovd i bilo kade.zatoa sme tuka ke pomogneme kolku mozeme da i ti imas ubavi kucinja a prikaskata so Baron drugomu mene nemoj ja znam napamet ajde sega pak ve pozdravuvam i leka nok na site i ubavi canecorso snista
Цитат: Nade на 20:26, 27.01.2012Не. несакам ни да научам бидејки ако научам да читам ке почнам и да пишувам меѓу редови, а ако пишувам меѓу редови, многу луѓе погрешно ќе ме сфатат. ''Kozo'', mene li najde vakvi postovi da mi pisuvas
Не. несакам ни да научам бидејки ако научам да читам ке почнам и да пишувам меѓу редови, а ако пишувам меѓу редови, многу луѓе погрешно ќе ме сфатат.