/Themes/kupimilenik/images/theme/baner.png

Автор Тема: Кане Корсо- Cane Corso (FCI-Standard N° 343 / 06. 06. 2007/ GB) 5 ДЕЛ  (Прочитано 12333 пати)

Отсутен adzo

• Hero Member
  • Пораки: 1046
    • Погледај го Профилот
taka e, za TVOJA srekja postojat forumi i taka naogjash mesto malku da se izreklamirash (osven po oglasite kade menuvash milenici za mobilni) a ovde mozhesh da babotish kolku sakash,  megjutoa kade shto navistina treba da se pokazhe kvalitet, barem zasega me ima mene i par entuzijasti, tebe nikako!

Gledas ......... tuka e problemot ;) toa sto te ima tebe i na nasa sreka gledam se smalil brojot na entuzijasti :) ostanale samo eden ama ke se proretcat i tie samo poleka.
I dosta be so tie entuzijasti aman :) pa site sme ovde entuzijasti samo sto od eden do drug ima razlika vo mozokot.
A fala mu na gospod kako gledam poveketo ovde se napredni i toa kako za razlika od tebe i tvojot par :)

Vam GHB sega vi e edinstvena sansa da pocnete da snimate kukovi i da maftate so probni snimki ovde za da nie ostanatite vidime kolku ste ponapred bas isto kako sto pravi vasiot mentor Strajano.Samo taka mozebi za kratko ke go svrtite vnimanieto od losiot kvalitet koj go imate a sto e najtragicno i go propagirate,
I ve molam da prestanete so CH Moldavija CH nedodjija CH Afganistan itn.
Toa mozete da go pisete na nekoj forum kade clenovite se na predskolska vozrast ;D

Dajte malkukonstruktivno da razgovarame da gi najdeme greskite cii i da se i da napravime nesto so sto bi se gordeele site i koe bi ni go otvorilo patot vo vrvot na cc :)
« Последно менување: 22:28, 28.01.2012 Eli-Nani-Tea »

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
  • Пораки: 236
    • Погледај го Профилот
taka e, za TVOJA srekja postojat forumi i taka naogjash mesto malku da se izreklamirash (osven po oglasite kade menuvash milenici za mobilni) a ovde mozhesh da babotish kolku sakash,  megjutoa kade shto navistina treba da se pokazhe kvalitet, barem zasega me ima mene i par entuzijasti, tebe nikako!

Gledas grin kuko tuka e problemot ;) toa sto te ima tebe i na nasa sreka gledam se smalil brojot na entuzijasti :) ostanale samo eden ama ke se proretcat i tie samo poleka.
I dosta be so tie entuzijasti aman :) pa site sme ovde entuzijasti samo sto od eden do drug ima razlika vo mozokot.
A fala mu na gospod kako gledam poveketo ovde se napredni i toa kako za razlika od tebe i tvojot par :)

Vam GHB sega vi e edinstvena sansa da pocnete da snimate kukovi i da maftate so probni snimki ovde za da nie ostanatite vidime kolku ste ponapred bas isto kako sto pravi vasiot mentor Strajano.Samo taka mozebi za kratko ke go svrtite vnimanieto od losiot kvalitet koj go imate a sto e najtragicno i go propagirate,
I ve molam da prestanete so CH Moldavija CH nedodjija CH Afganistan itn.
Toa mozete da go pisete na nekoj forum kade clenovite se na predskolska vozrast ;D

Dajte malkukonstruktivno da razgovarame da gi najdeme greskite cii i da se i da napravime nesto so sto bi se gordeele site i koe bi ni go otvorilo patot vo vrvot na cc :)

e adjence do kaj ti ide mozokot koga ti si snimal kukovi i drugo mozes da sonuvas za nedojdija i avganistan ne go izbegnuvaj prasanjeto za izlozbite a koga ti ke sparis  so tie mazjaci odi da mi kazes ili najbolje mi se konan i kona broz ili pak za nekoe vreme ke se falis deka si uparil so radja SM dobro stojam so nego i deka koga ja parev kuckata so nego licno mi kaza deka posle mene na red si ti, lele sto ke bide togas kolku ke se udiras u grudi videte so kogo upariv abe adjievski iscisti toa boksovite od muvla i ne kazuvaj kakva odgleduvacnica sme nie :)

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот
Edniot entuzijast nesto vi go nema odpoodamna :)Covekot kupi kutre i za edna godina stana eminenten poznavac na rasava.Izvadi leglo se ispofali kutrinjata prodadeni vo Evropska unija i tolku :) Izgleda se kaci na granka pa sega ne moze da se simne ;) e nemu kapata dole.Sekoja cest.Kupi kutre zensko za smesni pari posle nedeli raszmisluvanja dali investicijata od 200 ili 250 evra ne se sekavam ke mu se vratela,e posle toa mojot mobilen mi krevase temperatura od prasanja i soveti :) Ama ako  ete sega covekot znae mnogu za rasata pa do skoro na site ovde ni drzese predavanja i verojatno pak ke ne poducuva :)
Ova e samo eden primer da vidime kolku tolku zosto nikako da trgneme napred ama site bas site.

sega pak ve pozdravuvam i Divi pak ne mi odgovori na prasanjeto ;)

Znam Divi deka ova e tesko prasanje za tebe bidejki tolku ti e znaenjeto :) lisja,necisti  boksovi :) doduse i toa ima vrska so rasava ;D

Vaka Divi za da me Razberes i ti i entuzijastite okolu tebe

Dobro CC imas ako koga 100 pati go slikas ( nebitno aparat,mob )  vadis 103 dobri sliki :) a ne da slikas 700 pati i da nemas nitu edna slika za da ja postavis ovde ;)

Ete divi najprosto kazano :)

I Divi ne e poentata da sparis so Mazjak bez razlika dali e toa DOK ili Dante ili Gvido    Diviiiiii  poentata e da imas stoda sparis a ne da nosis bilo sto i ovde da kazuvas prikaski.
Divi  za toa treba da Imas Kucka kvalitetna kucka ;) a uste pobitno treba i da znaes zosto paris bas so toj mazjak.

Отсутен Green House of Baron

• Sr. Member
  • Пораки: 379
  • Green house of Baron
    • Погледај го Профилот

par ili ne, ma bratche ti si SINGLE   ;D   ;D  ;D  ;D  i toa bogami so zabrana za priblizhuvanje grrrrrrr

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот
Divi dali so Radja ili bilo koj drug jas imam sto da sparam dodeka ti nemas.Koga ti paris tvoja kucka togas ocekuvas samo LEGLO i nisto drugo odnosno malecki debeli kucenca :) e divi jas ocekuvam kvalitetni kucenca  za razlika od tebe ne samo kucenca.Vam vi se zatvori krugot na dvizenje nadvor i sega ke parite so baron normalno a i so Radja ako platite :)

sepak koga ke podnaucite malku togas veruvaj mi ke sakate da parite i so Konan ;D

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот
par ili ne, ma bratche ti si SINGLE            i toa bogami so zabrana za priblizhuvanje grrrrrrr

Iskreno grin haus mene mi e zal za tebe ;)

• Sr. Member
  • Green house of Baron
    • Погледај го Профилот

Dobro CC imas ako koga 100 pati go slikas ( nebitno aparat,mob )  vadis 103 dobri sliki :) a ne da slikas 700 pati i da nemas nitu edna slika za da ja postavis ovde ;)

sega mi e jasna onaa tvoja poznata rechenica 'slab fotograf sum ama na slikive ima shto da se vidi'   ;D  ;D  ;D

ne e do fotografot adje (mada kako i za se drugo i za toa ne te biva) tuku do modelite (vidish sho ubavo so epiteti ja po tvoite kuchinja a ti plukaj po tugjoto)  ;D bilo

• Sr. Member
  • Green house of Baron
    • Погледај го Профилот
par ili ne, ma bratche ti si SINGLE            i toa bogami so zabrana za priblizhuvanje grrrrrrr

Iskreno grin haus mene mi e zal za tebe ;)

jas za razlika od tebe navistina ke bidam iskren adje -ja tebe ne te zhalam gi zhalam tie shto i imale rabota so tebe vo zhivotot, za srekja vo deneshno vreme se maaaaaaaaalku i skoro i da gi nema

• Sr. Member
  • Green house of Baron
    • Погледај го Профилот
Divi dali so Radja ili bilo koj drug jas imam sto da sparam dodeka ti nemas.Koga ti paris tvoja kucka togas ocekuvas samo LEGLO i nisto drugo odnosno malecki debeli kucenca :) e divi jas ocekuvam kvalitetni kucenca  za razlika od tebe ne samo kucenca.Vam vi se zatvori krugot na dvizenje nadvor i sega ke parite so baron normalno a i so Radja ako platite :)

sepak koga ke podnaucite malku togas veruvaj mi ke sakate da parite i so Konan ;D

abe i na vremeto si parel adje i svadba si pravel ne vikam ne, ama sega 'kutrencata' ochi nejkat da ti vidat  ;)

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот

si se ........ malce ako mislis deka ke param so niskiot konan go imam videno  vo skolski pred nova godina ne se sekiraj nikad ne bi parel so toj pes a ti kako sakas svakaj  ;)
« Последно менување: 22:42, 28.01.2012 Eli-Nani-Tea »

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот

drugo adenje za razlika sto ne smees da paris vo sm strajano a kamoli da paris so antico ili God of troy-bugarija ja mozam da param si se ......... ako mislis deka ne mozeme ili pak ni e zabraneto da parime nadvor  ;D
« Последно менување: 22:43, 28.01.2012 Eli-Nani-Tea »

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот
Komentarite mi se striktno bazirani na ovie 3 sliki, vo zivo gi nemam videno kucinjata,ne gi kometirav glavite bidejki ne se mi se  gledaat ubavo na slikive. Ova e moe mislenje, pozdrav do site.

width=480 height=360]http://farm8.staticflickr.com/7147/6493707201_045ed685bd_z.jpg

width=480 height=360]http://farm8.staticflickr.com/7151/6466562859_98771dc609_z.jpg

width=480 height=360]http://farm8.staticflickr.com/7027/6565034369_9f32b8cf3d_z.jpg

eve Miki kolku tolku se  gledaat glavite samo sto ovde se na nekade 10  11  meseci otprilika.Zenkata e vo sredina

jaki fotografii nema sto toa sto da se pravi  :D
« Последно менување: 22:44, 28.01.2012 Eli-Nani-Tea »

• Sr. Member
  • Green house of Baron
    • Погледај го Профилот

i sega ke parite so baron normalno a i so Radja ako platite :)

ako mi pravi keif kucheto (normalno koga ke vidam shto dava kaj drugi prvo) ke dojdam ke si prasham za cena i ako se dogovorime (mobilen, pegla, bandashi za 101 ne ti nudam) ke sparam, samo za tebe e teshko da go razberesh ovoj moment, zatoa jas sum jas a ti si SINGLE  ;D

Отсутен DiviMkdHouse

• Full Member
    • Погледај го Профилот

ehe Budi se istok i zapad :)

nema samo da se razbudi istok i zapad i sever,jug i cela tribina ke ti se razbudi  ;) ;)

Отсутен adzo

• Hero Member
    • Погледај го Профилот
abe i na vremeto si parel adje i svadba si pravel ne vikam ne, ama sega 'kutrencata' ochi nejkat da ti vidat

Vidis  Grin haus kako ti znaes za mene deka sum parel na vremeto ;D e ama i sega param turbo zimi ti :)

A jas pak Grin haus za tebe nitu sakam nitu ima sto das znam ;) ti si Anonimus i da ne bese baron ni vo zgradata nema da te znaeja ;D

zatoa Grin nemoj da se hubis povtorno tuku napisi nesto za rasava ili daj pusti nekoja slika mada znam za edna solidna slika ti treba kvorum a i tumbi rumbi za podobro da namestis kuce :)

Namesto da se opteretuvas so mene zosto ne probas da go zamislis Konan zategnat vo stav :) sto mislis kako li togas ke izgleda ;D

eve ti plukaj a jas pak te pozdravuvam i ako me iznerviras ke izkocam  na brzina da gi sliknam kucinjata i da postavam pak sliki ;D

Divi znaci ne bi parel oti Konan e nizok a bi parel so visoka vetruska koja ne lici na nisto ;) ete ti samiot kazuvas kolku se razbiras vo ovaa prekrasna rasa koja za zal od takvi iskusni kako tebe koi kucinjata gi kvalifikuvaat kako niski i visoki odi udolu i potoa se cudime koga srekavame nekoi cudni primeroci po gradov a gi vikaat canecorso

Photobucket