Добредојдовте на Кинологија Форумот..место каде што се дружиме и разменуваме искуства...Пријатен престој Ви посакува Кинологија Форум Тимот.
Одгледувачницата за шарпланинци GROZDANOSKI - KICEVO Ви го предлага ХИТ Леглото од расата Шарпланинец , прекрасна можност да поседувате Вистински изложбен примерок на расата Шарпланинец.Кученцата, односно леглото е одгој на Одгледувачницата за шарпланинци GROZDANOSKI - KICEVO чиј сопственик ја одгледува расата долги години и за него и за неговата работа говорат успесите кој ги има на Македонските изложби.Кученцата поседуваат комплетна дукументација што едно кученце од ваков квалитет треба да ја поседува, истотака по желба може да се припреми и дoкументација за извоз на кученце односно за траспортирање на кученце по карго траспорт во сите земји.Од причина што ова легло е долго најавувано и пред се очекувано и веќе се направени и првите резервации, од таа причина Ве молиме доколку сте заинтересирани за сите прашања или консултации пишете ни на нашиот маил grozdanoski.zoran@gmail.com или јаветесе на тел.077/915-750Во моментов има слободни кученца и машки и женски .Еве дел од фотографии на кученцата, и нивните родителиУживајте
[img width=480 height=360]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402688_366641176684785_100000167186341_1665476_966384664_n.jpg[DILBERNAJMLADIOT CLEN VO ODGLEDUVACNICATA GROZDANOSKI-KICEVO
Decko !!!Ni ti pisuvam niti pa sakam da mi pisuvas vo mojata tema.